Togg’un Yeni Modeli T10F, Yaz Aylarında Kullanıcılarla Buluşuyor

Türkiye’nin Otomobili Togg Yeni Modeli T10F İle Geliyor!

Türkiye’nin otomobili olma özelliğini taşıyan Togg, global bir mobilite teknoloji markası olarak da bilinmektedir. Şimdi ise Togg’un yeni modeli T10F, kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Yaz aylarında yollarda boy gösterecek olan T10F, 600 kilometreye kadar uzanan menziliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Togg, C segmentindeki akıllı mobilite cihazı T10X’in ardından tasarladığı ikinci cihaz olan T10F’in tanıtımı için çalışmalarını sürdürüyor. T10F, mühendislik testlerini Türkiye ve yurt dışındaki akredite edilmiş test merkezlerinde başarıyla tamamladı. Güvenlik, dayanıklılık ve aerodinamik testleri farklı bölgelerde gerçekleştirilen T10F, tüm test aşamalarını başarıyla geçti. Ön gösterimi 27 Aralık 2019’da yapılan T10F, CES 2024 etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sunuldu. Ürün lansmanı Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan T10F, ön siparişlerinin ardından yaz aylarında Türkiye’de kullanıcılarla buluşacak.

Tavanından arka tamponuna tek bir eğime sahip olan fastback tasarımıyla dikkat çeken T10F, günümüz tasarım anlayışını yansıtan modern bir sedan olarak öne çıkıyor. Togg T10F, kullanıcı odaklı yaklaşımı, akıllı yaşam çözümleriyle sürekli bağlantıda olması ve uzaktan güncelleme imkanıyla gelişmeye devam eden bir cihazdır. T10F, RWD Standart Menzil (arkadan itiş), RWD Uzun Menzil (arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere üç farklı teknik versiyon ve iki farklı donanım seçeneğiyle piyasaya sürülecek. 160 kW/218 beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10F RWD modeli, 350+ ve 600 kilometreye kadar menzil sunacak. Çift motorlu AWD versiyonu ise 700 Nm tork üreterek 530 kilometreye kadar menzil vadediyor. Standart menzilli modelin batarya kapasitesi 52,4 kWh iken uzun menzilli modelde bu kapasite 88,5 kWh’e çıkacak.

T10X gibi C platformunda geliştirilen T10F, Togg’un stilistik özelliklerini bünyesinde barındıran modern bir tasarıma sahiptir. Dinamik ve sportif çizgilerin modern bir şekilde harmanlandığı hacimli fastback arka tasarım, cihazın stil konseptinde dikkat çekmektedir.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Related Posts

Dinozorların son yemeği fosillerden çıkarıldı!

Avustralya’da çığır açan bir keşif, 95 milyon yıl önce yaşayan dev sauropodların beslenme alışkanlıklarına ışık tuttu.

Hafıza kapasitesinin anahtarı hücreler keşfedildi

Yıllardır hafıza ve düşüncenin mimarları olarak yalnızca nöronlara odaklanan bilim dünyası, yeni bir çalışmayla bu anlayışı sorgulatacak bir bulguya ulaştı. Mayıs ayında PNAS dergisinde yayımlanan araştırmaya göre, yıldız şeklindeki beyin hücreleri olan astrositler, beynin devasa hafıza depolama kapasitesinden sorumlu olabilir.

Nvidia’dan yapay zeka uyarısı

Kaliforniya merkezli çip üreticisi Nvidia’nın Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Jensen Huang, yapay zekanın büyük bir hızla geliştiğini belirterek, “Bu kadar hızlı gelişen bir teknoloji karşısında hayatta kalmanın yolu, ona adapte olmak.” dedi.

Meta, Constellation Energy ile 20 yıllık nükleer enerji anlaşması imzaladı

Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın sahibi ABD’li teknoloji şirketi Meta, yapay zeka alanında artan enerji ihtiyacını karşılamak amacıyla Constellation Energy ile 20 yıllık nükleer enerji anlaşması yaptığını duyurdu.

Stranger Things 5. sezon yayın tarihleri belli oldu: Netflix 2025 tatil planlarını altüst etti

Ancak Netflix’in diziyi üç bölüm halinde ve özellikle ABD’deki tatil dönemlerini hedefleyerek yayınlama kararı, pek çok hayranın 2025 tatil planlarını yeniden gözden geçirmesine neden olacak gibi görünüyor. KADEMELİ YAYIN STRATEJİSİ Stranger Things 5 …

Bilim insanlarının çözemediği fizyolojik gizem: Gıdıklanma! Neden kendimizi gıdıklayamıyoruz?

Gıdıklanma, eğlenceli bir tepki gibi görünse de hâlâ bilim dünyası için çözülemeyen bir bilmece olarak duruyor. Ayak tabanı ve koltuk altı gibi bölgelerde aldığı tepki, duyusal reseptör yoğunluğu ile açıklanamıyor; üstelik beynimiz kendi dokunuşlarımıza karşı hazırlıklı olduğu için kendimizi gıdıklayamıyoruz. İşte detaylar